Biztibuk

A Biztibuk hevederzár Magyarországon gyártott biztonsági zárszerkezet.

Érvényes MABISZ minősítéssel rendelkezik.Szinte minden alkatrésze edzett acélból készül.Esztétikus külső és belső kivitelű.Barna és fehér színű szinterezett borítással készül.Hegesztett külső pajzsa véd a zárbetéttöréses behatolás ellen.

Rendelhető változatok:

- Vízszintes

– Vízszintes kétszárnyú

– Függőleges

Zárbetétje:

- finomnyitás ellen

– felfúrás ellen

– maghúzás ellen védett

– másolásvédett ( csak kódkártyával másolható; a kártyán megjelölt címen! )

Rendelhető kiegészítő:

- törésvédő pajzs a belső felületre

 

A Biztibuk hevederzár a Magyarországon kapható hevederzárak közül az egyik legmagasabb biztonsági védelmet nyújtó hevederzárak egyike. A hevederzár megfelel a MABISZ ( Magyar Biztosítók Szövetsége) által megkövetelt magas biztonsági előírásoknak! A zárszerkezetet a BRFK és az ORFK is elfogadja, mint biztonsági felszerelést. A Biztibuk hevederzár felszerelését csak profi szakemberekkel végeztesse! A nem megfelelő felszerelés sajnos a biztonság rovására mehet!

 Ügyfeleink véleménye

  • ~ Harmonika ajtó, gyorsabban mint gondoltam

    Harmonika ajtó, gyorsabban mint gondoltam"Megrendeltem egy harmonikaajtót a redonygurutól, és a vállalási határidő előtt másfél héttel előbb teljesítették a szerelést. Jó a mai világban, hogy vannak még megbízható cégek. ...né Dunakeszi."

  • Olvassa Ügyfeleink véleményét »
Hun-Web Katalógus és Kereső Magyar Honlap Linkek Keresned sem kell! Linkkatalógus szolgáltatások.net Weblink Linkgyűjtemény, Linkek Építőipar - epitoipar.wyw.hu Sikeresweb linkcsere
Linkcsere - Sikeresweb.com LINKCSERE - 99WebLap.Com Nyílászáró